perjantai 9. marraskuuta 2007

Syksyn ja talven hiusmuoti 2007-2008


Epäsymmetrisyys on syksyn ja talven hiusmuodin avainsana. Haute Coiffure Francaisen uusin kokoelma, Envy, on sensuelli, chic ja salaperäinen luonteeltaan. Selkeät leikkauslinjat antavat tyylille dramaattisen ja ylellisen vaikutelman. Kokoelma koostuu epäsymmetristen leikkausten variaatioista, jotka viimeisteltiin Pariisissa föönaamalla pyöröharjoin. Suoristusraudan voi unohtaa tältä kaudelta. Selkeä jakaus, sekä miehillä että naisilla, on tunnusomaista tämän kauden hiusmuodille. Niskahiuksissa "snibi" kokee paluunsa.

Naisten lyhyt malli on muodoltaan rikottu, lyhyt "bob". Naisten pitkä leikkausmalli on uudenlainen tapa leikata pitkiä hiuksia. Pituuserot ovat huomattavia, mutta yhdistyvät kauniisti ja antavat täysin uudenlaisen pitkien hiusten lookin. Miesten leikkaus on lyhyt ja siisti, jättäen hieman enemmän pituutta päälaelle.

Envy-kokoelman värimaailma koostuu pääosin tummanpuhuvista sävyistä. Kylmä kastanja ja tumma suklaa yhdistettynä maitosuklaan vivahteisiin, on kuuminta hottia. Vaaleissa hiuksissa beigen sävyt, hienostuneesti korostettuna pinkillä vivahteella, on se oikea valinta. Noin yleisesti ottaen ne muodikkaimmat värisävyt haetaan jälkiruokien maailmasta.

Ei kommentteja: