keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Art Rock- rokkia hiuksissa uusvanhalla otteella





Villit ja vapaat rockhiukset valloittavat kauden ranskalaisessa hiusmuodissa. Hiusmuoti on meneillään olevien vaatemuotivirtausten mukainen, eli rockvaikutteinen. Leikkaukset ovat luonteeltaan villin rosoisia, pituuskontrastit ovat huomattavia ja tyyli helposti muunneltava. Pehmeän kiharainen hippityttölook keskijakauksella on pitkissä hiuksissa muodikkaimmillaan.

Myös hiuspannat jotka lisäävät päälaelle volyymiä ovat suuressa suosiossa.Värimaailmaltaan ranskalainen rocktyyli on ruskean sävyinen, mieluusti mattasävyinen korostettuna vain aavistuksen vaaleammalla lämpimällä sävyllä.

Naisten lyhyessä mallissa reilusti lyhyemmät niskahiukset toimivat vastakohtana pitkille otsahiuksille. Keskipitkä malli on aavistuksen pitempi kuin lyhyt, ja stailataan bilekäytössä taaksepäin villisti taaksepäin suuntautuvasti. Naisten pitkä malli on glamrockvaikutteinen, vahvoine pituuseroineen. Otsahiukset leikataan myös pitkässä versiossa epäsymmetrisesti.Ohennetut latvat tehostavat lennokasta ja rentoa ilmettä.

Miesten hiukset ovat tällä kaudella poikkeuksellisen lyhyet, verrattuna aikaisempiin "surffitukkatyyleihin".

Ei kommentteja: